Fråga Vinexperten

Periquita Reserva
Fråga Vinexperten är ett samarbete mellan Matklubben.nu och the Wineagency där ni som medlemmar får ställa frågor om vin till en panel av kunniga människor som arbetat med vin i många år.

Här kan ni ställa alla typer av frågor om vin, och om mat och vin i kombination.

När man skrivit en ny fråga är det endast medlemmen som skrivit den och Vinexperterna som kan fortsätta skriva i just den frågan, vem som helst kan dock läsa hela konversationen för att ta del av all kunskap.

Samarbetet mellan Wineagency och Matklubben är tyvärr över och därför kan man inte längre ställa frågor till deras expertpanel. Ni kan dock fortfarande läsa alla gamla frågor och svar precis som vanligt!
Denna avdelning är sponsrad och kan innehålla annonser
Rubrik Senaste inlägget Inlägg Visningar
Tips på vin i mat?? 19 jun 12:41 av moniccy 3 658
Corsaire Reserve du President 2008 17 jun 17:46 av Vinexperten 2 734
Känslig mage 17 jun 17:42 av Vinexperten 2 2 004
Matjessill 17 jun 17:31 av Vinexperten 2 771
Stark mat 17 jun 17:28 av Vinexperten 2 2 308
Vilket vin rekommederar du? 17 jun 14:48 av Vinexperten 2 622
The Work Of Time 17 jun 14:17 av Vinexperten 2 496
krinem@telia.com 17 jun 10:27 av Vinexperten 2 529
Vinval? 9 jun 11:49 av Vinexperten 2 914
Mat til Chablis 9 jun 00:14 av Vinexperten 2 1 745
Studentbuffe 8 jun 23:56 av Vinexperten 2 1 215
Tannin i fatlagrat 8 jun 23:41 av Vinexperten 2 737
Sömnig! 8 jun 15:31 av Vinexperten 3 931
Vin till Tjälknöl och Ugnsbakad lax? 3 jun 14:20 av Vinexperten 2 4 651
Vin till Grillat? 2 jun 12:04 av Vinexperten 2 1 763
Vin till osttårta 2 jun 11:49 av Vinexperten 2 713
Du måste vara inloggad för att kunna skapa en ny tråd.