Ädelostfylld kycklingfile'

Gillar du ädelost älskar du denna rätt.... Lovar

Betyg (6 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 kycklingfileer
150 g ädelost , den sort du gillar
1 tsk citronpeppar
1 tsk salt
2 msk soya
1 dl vatten
1 dl grädde
smör / olja till stekningen

Gör så här

Fyll fickorna på kucklingfileerna med ädelost.
Fäst fileerna med tandpetare (eller knut ihop dem med snöre) så fyllningen inte rinner ut.
Blanda ihop soya, citronpeppar och salt i en skål och pensla kycklingen med marinaden.
Stek kycklingen i panna, ca 10 min per sida
Ta ur fileerna ur pannan och vispa ur med grädde och vatten, smula ner överbliven ost (om det blev någon) i såsen och slå över fileerna.

Servera med klyftpotatis eller om man vågar med en gräddig potatisgratäng.
Visningar:
5860
Sparat:
76

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader
Tacogratäng med
av zonale
över 2 månader
Min goda kyckli
av lennali
över 2 månader
Monikas ris och
över 2 månader