Ädelostfyllda kycklingfiléer med rosépepparsås

Maträtt som sköter sig själv i ugnen.

Betyg (7 röster)
Antal personer
4 st
Ädelostfyllda kycklingfiléer med rosépepparsås

Ingredienser

4 kycklingfiléer
125 g Kvibille ädelost
2 tsk soja
1/2 tsk dragon
3 dl grädde
2 tsk rosépeppar

Gör så här

Ugn: 200 grader.
Smörj en ugnssäker form. Skär ett snitt längs med filéerna. Fyll med ädelost och tryck ihop köttet. Lägg filéerna i formen.
Pensla dem med soja och strö över dragon.
Vispa samman grädde och smulad rosépeppar. Häll såsen över filéerna. Ställ in formen i nedre delen av ugnen, ca 30 minuter, kolla att dom är klara. Skär gärna filéerna i skivor innan de serveras med kokt ris och sallad.
Visningar:
17333
Sparat:
501

LIKNANDE RECEPT

Rosépepparsås
av Disen
över 2 månader
Mammas rosépepp
över 2 månader
Kotlett med ros
av lennali
över 2 månader
Fetaostbiffar
över 2 månader
Fläskfilérulade
av UllaC
över 2 månader
Rosépepparsås t
av MrsC
över 2 månader