Ädelostgratinerade kycklingfiléer

Ädelost är jättegott till kyckling.

Betyg (1 röst)
Antal personer
1-4

Ingredienser

4 kycklingfiléer
0,5 msk soja
salt
peppar
4 konserverade päronhalvor
2 dl vispgrädde
140 g ädelost, riven

Gör så här

Pensla kycklingfiléerna med soja och krydda med salt och peppar. Lägg i en smord ugnssäker form. Skär päronhalvorna i klyftor och fördela i formen. Vispa grädden och blanda med hälften av osten. Fördela i formen. Strö resten av osten ovanpå. Stek i ugnen i 225 grader, 20 - 30 minuter. Servera med ris och sallad.
Visningar:
3351
Sparat:
38

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Makalös kycklin
av Marre73
över 2 månader
Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader
Min goda kyckli
av lennali
över 2 månader