Ägg- och tonfisksallad

Denna maträtt kan man med fördel äta en varm sommardag!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

240 g tonfisk i vatten
200 g kokta, kalla gröna bönor
400 g tomater i klyftor
4 ägg i klyftor

Dressing:
4 tsk matolja
4 tsk rödvinsvinäger
1 krm senapspulver
1 krm vitpeppar

Gör så här

Varva tonfisk, bönor, tomater och ägg i en skål. Blanda dressingen. Häll den över och rör om.
Visningar:
4117
Sparat:
23

LIKNANDE RECEPT

Tonfisksallad recept
Tonfisksallad m..
av naannii
över 2 månader
Stiffes enkla T
över 2 månader
Tonfisksallad m
över 2 månader
Tonfisksallad
över 2 månader
Pan bagnat´- bu
av tina62
över 2 månader
Tonfisksallad o..
över 2 månader