Ägg med gubbröra

Smaksatta och dekorerade ägghalvor är ett måste på påskbordet. Räkor, lax och ansjovis är en klassiker.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 hårdkokta ägg
½ rödlök
1 burk ansjovisfiléer, 125 g
½ dl majonnäs
Salt
Peppar

Garnering:
Löjrom
Gräslök

Gör så här

Skär av toppen på de hårdkokta äggen med en vass kniv.

Gröp ur innehållet med en liten sked. Hacka äggen.

Skala och finhacka rödlöken. Hacka ansjovisen.
Blanda alla ingredienser. Smaka av med salt och peppar.

Fyll upp äggen med ansjovisröran och garnera med löjrom och gräslök.
Visningar:
2783
Sparat:
21

LIKNANDE RECEPT

Gubbröra recept
Tunnbrödsrulle ..
över 2 månader
Gubbröra, somma..
över 2 månader
Kryddig gubbrör
av ros
över 2 månader
Den Gyldene Fre
av MrsC
över 2 månader
Gubbröra  LCHF
över 2 månader
Mild gubbröra p
av MrsC
över 2 månader