Ägg och räkmacka med romfärskost

Den här räkmackan är både smal och god. du kommer inte att sakna majonnäsen

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

100 g skalade räkor (ca 300 g oskalade)
2 hårdkokta ägg
125 g kesella
1 msk stenbitsrom eller löjrom
2 msk hackad gräslök
2 skivor fullkornsbröd
sallad

Gör så här

Skala och klyfta äggen. Blanda Kesella, rom och gräslök. Bred röran på bröden. lägg på sallad, ägg och räkor
Visningar:
1305
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Räkmacka recept
Räkmacka LCHF
av popik
över 2 månader
LCHF Räkmacka
över 2 månader
Räktoast med ma
av MrsC
över 2 månader
Kryddig räkmack
av lennali
över 2 månader
Ölpannbröd snab
över 2 månader
Räksnittar med
över 2 månader