Äggröra

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

6-8 ägg
1 dl mjölk eller grädde
1 tsk salt
1 msk margarin

Gör så här

Vispa ihop äggen lätt. Tillsätt mjölk eller grädde och salt. Smält matfettet i en tjockbottnad kastrull. Häll i äggsmeten och låt den långsamt stelna på svag värme. Rör hela tiden försiktigt i botten med en träslev. Se till att värmen inte är för stark, då kan äggröran bli för grynig.
Visningar:
4092
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Äggröra recept
smörgåstårta me..
av bolla85
över 2 månader
LCHF- Ägg- och
över 2 månader
Dajmglasstårta
över 2 månader
Smörgåstårta.
av ylwa
över 2 månader
LCHF Nötbrownie
över 2 månader
Äggröra
över 2 månader