Älgbiff "cordon bleu"

smarrigt värre

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 älgbiffar ā 150 gr eller kalvinnanlår i skivor
4 rejäla skivor emmentalerost
4 skivor rökt skinka
2 dl vetemjöl
1 ägg . uppvispat
2 dl ströbröd

Gör så här

Sätt ugnen på 200grader.
Banka ut köttet tunt mellan plastfilm.
Lägg en ostskiva och en skinkskiva på ena halvan av varje biff och vik ihopköttbiten över fyllningen. Vänd biffarna i mjöl och sedan i ägg och sist i fint ströbröd.
Stek biffarna i smör och olja på medelvärme tills osten börjar smälta. Låt dem eftersteka i ugnen ca 5 minuter.
Servera gärna med stekt potatis..
Visningar:
5610
Sparat:
46

LIKNANDE RECEPT

Älgbiff recept
HG´s älgbiffar ..
av hgn
över 2 månader
Älgbiffar med c
av Kicki8
över 2 månader
Thailändsk nude..
av cajo13
över 2 månader
Enbärsmarinerad
över 2 månader
Grönpeppar kryd
över 2 månader
Älgbiffar
över 2 månader