Änglamat

En gammaldags efterrätt. Fylld massa gott!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 dl malt torrt vetebröd
3 msk socker
2 msk smör
1 tsk kanel
4 dl äppelmos eller anna sylt
4 dl vispgrädde
hackade nötter

Gör så här

Lägg brödsmulorna, socker och smör i en stekpanna. Låt det steka på medelvärme tills det blivit guldbrunt och sprött. Strö över kanel. Låt svalna. Vispa grädde. Varva brödsmulor, äppelmos eller sylt och grädde i en skål eller i 4 skålar. Avsluta med grädde och strö över hackade nötter.
Visningar:
2092
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Änglamat recept
Änglamat med sm..
av Fin
över 2 månader
Änglamat
av mmhmm
över 2 månader
Änglamat
av Tiadina
över 2 månader
Giftas
av MrsC
över 2 månader
Änglamat
över 2 månader
Änglamat
över 2 månader