Äppel-GI-paj

Äppel- och hallonpaj med lågt GI.

Betyg (3 röster)
Antal personer
2 st
Äppel-GI-paj

Ingredienser

1 dl sojamjöl
1 dl solroskärnor
½ dl linfrön
30 g smör (eller Bregott)
<1 msk sötningsmedel
1 tsk kanel

1 äpple, skalat och skivat
2 dl hallon

Gör så här

Lägg äpple och hallon i en ugnsform.
Nyp ihop pajdegen och fördela den ovanpå.
Grädda i ugn, 200° ca 20 min.
Låt pajen svalna, servera med en
klick vispgrädde eller turkisk yoghurt.
Visningar:
13239
Sparat:
350

LIKNANDE RECEPT

Paj recept
Fantastisk räkp..
över 2 månader
Gudomlig köttfä
över 2 månader
Fläskfilé i for..
över 2 månader
Tacolåda LCHF
över 2 månader
Kickis knäckiga
över 2 månader
LCHF- Ägg- och
över 2 månader