Äppelkaka

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

5-6 stora äpplen
2 dl strösocker
1 dl farinsocker
2 dl skorpsmulor (mjölk- och sojaproteinfria)
3 msk mjölkfritt margarin

Gör så här

Skala och kärna ur äpplena och skär dem i tunna klyftor. Smörj och bröa en form. Fyll formen med äppelklyftor. Blanda strösocker, farinsocker och skorpsmulor och häll över äpplena. Varva flera lager äpplen och skorpsmuleblandning. Klicka på mjölkfritt margarin. Grädda i ugn ca 30 minuter i 200 grader. Låt svalna lite och servera med en vaniljsås.
Visningar:
5275
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Äppelkaka recept
Marängäppelkaka
över 2 månader
Drömäppelkaka..
av Lisa00
över 2 månader
Amerikansk äppe
av evaldo
över 2 månader
GI-äppelkaka
av eiros
över 2 månader
Äppelkaka med k
av lennali
över 2 månader
Galet god äppel
över 2 månader