Årjängs Kavring

Mycket saftigt o gott bröd!!

Betyg (2 röster)
Antal personer
2 limpor
Årjängs Kavring

Ingredienser

½ L Filmjölk
1 L Rågsikt
2 msk Brödkryddor
2 tsk Bikarbonat
1 tsk Bakpulver
2 dl Mörk sirap

Gör så här

Snabbt ,lätt o enkelt...du behöver aldrig ta i "degen" utan rör bara ihop allt eller kör med elvisp o klicka den kladdiga smeten/degen ut i 2 st avlånga bröd formar
Grädda i ugnen på 150 grader i 1½ timme
Visningar:
3941
Sparat:
64

LIKNANDE RECEPT

Kall lax- och r
över 2 månader
Matjesilltårta
över 2 månader
Västerbottenche
över 2 månader
Skagentårta
av Amika
över 2 månader
Laxcheesecake
över 2 månader
Kräftröra med p
över 2 månader