Ört och kaviarsås

Passande till rökt fisk

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 dl créme fraiche (lätt eller original)
2 dl gräddfil
1,5 dl majonnäs
2 msk finhackad persilja
2 msk finhackad dill
2 msk finhackad gräslök
1 liten brk röd stenbitsrom
1 krm salt

Gör så här

Vipa samman créme fraiche, gräddfil och majonnäs.
Det går utmärkt att använda lätt créme fraiche. Finhacka dill, persilja och gräslök. Blanda ner hacket i grädd och majonnäsblandningen. Smaka av med lite salt, gärna örtsalt.
Avsluta med att röra ner 1 brk röd stenbitsrom.
Det är av största vikt att man inte använder den svarta stenbitsrommen. (den färgar av sig)
Visningar:
936
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Kaviarsås recept
Matjessill i ka..
av Queenie
över 2 månader
Fisk i kaviarså
av Queenie
över 2 månader
Kaviarsås
över 2 månader
Ansjovistorsk m
över 2 månader
Halstrad fiskfi
av Fin
över 2 månader
Fiskgratäng med
över 2 månader