Örtbräserade endiver

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 endiver, ljusa
4 salladslökar
ca 3 msk margarin
ca 1 dl färska örtkryddor, t ex timjan eller rosmarin
2 msk pressad citron
örtsalt
vit- eller svartpeppar

Gör så här

Ansa, skölj endiverna. Dela dem på längden i fyra delar. Strimla salladslöken. Hetta upp en vid kastrull eller en stor stekpanna, tillsätt matfett. Lägg i alla ingredienser och stek, under lock, ca 5 minuter. Rör då och då. Smaka av med pressad citron,örtsalt och peppar.
Visningar:
933
Sparat:
3

LIKNANDE RECEPT

Saté
över 2 månader
Kräftstjärtar m
av Queenie
över 2 månader
Rosépepparstekt
över 2 månader
Marinerad fläsk
av MrsC
över 2 månader
Krabb-båt med J
över 2 månader
Endivegratäng m
av ajobs
över 2 månader