Örtgratinerad kassler med parmesanost

Bra genväg med frysta kryddor, skördade färska som håller smaken.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

250-300 g kassler
2-3 soltorkade tomater, marinerade
1 dl kesella
1 msk frysta örter Provencale (Findus)
1 krm pepparmix
2 msk riven parmesanost
2 tomater

Gör så här

Skär kasslern i skivor. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.

Finstrimla de väl avrunna soltorkade, marinerade tomaterna. Blanda kesella och örter. Smaksätt med lite pepparmix. Fördela blandningen på kasslerskivorna och strö på riven parmesanost.

Dela tomaterna. Salta och peppra halvorna och placera dem vid sidan om köttet.
Gratinera rätten mitt i ugnen i 250 graders ugnsvärme, 10-15 minuter.
Servera med fullkornsris, ärter och en blandad sallad.
Visningar:
866
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Kassler recept
Mina barns gott..
av Pomero
över 2 månader
Broccoligratäng
av anenik
över 2 månader
Monikas ris och
över 2 månader
Mustig kasslerg
av maggi
över 2 månader
Kasslergratäng
av kajsa36
över 2 månader
Potatischeeseca
över 2 månader