Örtgratinerad torskfilé

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g torskfilé
salt
1 1/2 dl fiskbuljong (fond eller tärning)
3 msk pinjenötter,
2 msk hackad gräslök
2 msk hackad persilja
4 msk hackad basilika
2 msk hackad citronmeliss
salt
citronpeppar

Gör så här

Dela torskfilén i ca 8 bitar. Lägg den i en smord form och salta lätt. Häll över fiskbuljongen. Hacka pinjenötterna grovt. Krydda med salt och citronpeppar och blanda ner örtkryddorna. Fördela detta över fisken. Tillaga i ca 15 minuter i 220 grader i ugnen. Fördela fisken på en liten salladsbädd. Dekorera med rödlök och citron.
Visningar:
2022
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fiskgratäng med..
av ros
över 2 månader
Kokt torsk med
över 2 månader
Lyxig torskgrat
över 2 månader
Olas torskgratä
av reeko
över 2 månader