After 8 kaka

Betyg (4 röster)

Ingredienser

175 gram smör
175 gram blockchoklad, gärna ljus och mörk
2 dl socker
3 ägg
1 dl mjöl
200 gram after eight
1 msk smör
1 dl vispgrädde

Gör så här

Smält smör och blockchoklad. Vispa samman socker ägg och mjöl och tillsätt smörblandningen. Häll i en ugnssäker form. Sätt in i ugnen 175-200 grader i ca 30 min. Smält after eighten och blanda i smör och grädde. Låt kakan svalna och häll sedan över after 8 krämen. Ställ i kylen och låt svalna lite. Servera med lättvispad grädde.
Visningar:
3308
Sparat:
141

LIKNANDE RECEPT

Kaka recept
Underbar kladdk..
av Elis
över 2 månader
Dumlekladdkaka
över 2 månader
Twix julgodis
av Sajsa
över 2 månader
Bountykaka
av Bodil56
över 2 månader
Underbart smarr
över 2 månader
Marängäppelkaka
över 2 månader