After Eight terrin

Perfekt som juldessert

Betyg (0 röster)
After Eight terrin

Ingredienser

3 dl vispgrädde
600 g mjölkchoklad
2 msk mörkt muscovadoråsocker
50 g smör eller margarin, rumstempererat
260 g after eight

Gör så här

Hacka chokladen fint. Koka upp grädde och muscovadosocker och häll över chokladen. Rör tills det är en slät massa. Tillsätt matfettet och blanda väl.

Lägg lite av krämen i en avlång form, lägg after eight plattor ovanpå som täcks med kräm. Fortsätt varvningen, se till att det blir kräm överst. Ställ svalt för att stelna.

Doppa formen hastigt i varmt vatten när den skall stjälpas upp. Skär after eight terrin i tunna skivor med kniv som värms i varmt vatten.
Visningar:
5306
Sparat:
250

LIKNANDE RECEPT

After Eight che
över 2 månader
Kladdkaka med s
över 2 månader
After eight cup
av vea_88
över 2 månader
LCHF - Blåbärsg
över 2 månader
After eight tår
av Eclipse
över 2 månader
After Eight che
över 2 månader