Ananaskassler med kokosmjölk

Tyckte jag var bra och smakade bra.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

5 dl kokt hel burgur eller vanligt ris
Ca 400- 500 gr kassler
4 skivor hel ananas på helkonserv
2 dl gratängost
2,5 dl cocosmjölk
1 tsk färsk ingefära
1 krm svartpeppar
½ dl mango chutney.

Gör så här

Smörj en ungssäker form och bred ut den kokta bulguren eller riset i den. Tärna kasslern och sprid den över bulguren eller riset. Lägg annas skivorna ovanpå så att de täcker hela formen. Strö över din rivna gratängosten över.

Blanda kokos mjölken med färsk riven ingefära, svartpeppar och mango chutney. Häll denna blandning över kasslern och gratinera i ugn under 15-20 minuter eller till den har fått färg.
Visningar:
3049
Sparat:
41

LIKNANDE RECEPT

Ananaskassler
över 2 månader
Ananaskassler
över 2 månader
Ananaskassler m
av Gunn57
över 2 månader
Ananaskassler m
av MalenaH
över 2 månader
Gratinerad anan
av amoz
över 2 månader