Apelsinkryddade kycklinglår

Härligt gott och friskt med apelsin smak

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

1 pkt kycklinglår á 300 g
2 dl apelsinjuice
1 hönsbuljongtärning
1 purjolök, 125 g
1 morot, 75 g
1 tsk potatismjöl
1 dl vatten

Gör så här

Tina kycklinglåren. Koka upp apelsinjuicen med buljongtärningen i en gryta. Lägg i kycklinglåren och lägg på ett lock. Koka på svag värme ca 20 min.

Skär purjolök och morot i tunna strimlor och lägg ner det i grytan. Låt koka ytterligare 5 min.

Rör ut potatismjölet i vatten och häll det i grytan och låt det koka upp under omrörning.

Servera med kokt ris.
Visningar:
2624
Sparat:
22

LIKNANDE RECEPT

Snabb gratäng m
av zonale
över 2 månader
Leilas Pad Thai..
av mumsan
över 2 månader
Baconlindade ky
av ros
över 2 månader
Pad thai gai - ..
över 2 månader
Asiatiska kyckl
över 2 månader
Kycklinggryta m
över 2 månader