Apelsinpannacotta

Gräddig italiensk dessert.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 portione
Apelsinpannacotta

Ingredienser

3 gelatinblad
2 dl apelsinjuice
2-3 msk strösocker
4 dl mellangrädde
4 apelsiner

Gör så här

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Värm apelsinjuicen och rör ner sockret. Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i juicen. Ta bort från värmen och rör ner grädden. Häll i glas eller portionsskålar och ställ i kylen att stelna. Det tar några timmar. Riv apelsinskal ochströ över pannacottan. Serveras med skurna apelsiner
Visningar:
5377
Sparat:
88
Apelsinpannacot..
av lennali
över 2 månader
Apelsinpannacot
över 2 månader
Choklad-och ape
över 2 månader
Apelsinpannacot
över 2 månader