Arraksbollar doppade i choklad

Lite mera "arbetade" bollar.

Betyg (0 röster)
Antal personer
15-20

Ingredienser

1 sockerkaka, tårtbottensaktig
100-150 g smör
1 msk kakao
1 dl socker
1/2-1 dl arrak ev mer

Smält choklad

Gör så här

Smula ner sockerkakan, gärna i en matberedare. Rör i det rumsvarma smöret, sockret, kakaon och häll i arraken.
Kolla av konsistensen skall vara lite "kladdiga".

Rulla till matskedsstora kulor som du sedan doppar i smält choklad. Låt bollarna ligga svalt innan de serveras. De går även bra att frysa.
Visningar:
2445
Sparat:
26

LIKNANDE RECEPT

Arraksbollar recept
Arraksbollar
över 2 månader
Arraksbollar
över 2 månader
Arraksbollar
över 2 månader
Arraksbollar
över 2 månader
Arraksbollar
över 2 månader