Atfer Eight Parfait med hallonsås

Mumsig efterrätt om man gillar mint!

Betyg (0 röster)
Antal personer
6-8

Ingredienser

3 äggulor
3 msk florsocker
15 bitar After Eight
3 msk vatten
3 dl vispgrädde eller mellangrädde

Hallonsås:
Frysta eller färska hallon
Lite socker

Gör så här

Vispa äggulor och florsocker vitt & pösigt.

Värm vattnet och smält chokladbitarna i det under kraftig omrörning.

Vispa grädden och blanda ner den i smeten.

Frys glassblandningen i en form 4-5 timmar eller frys den i en glassmaskin 20-30 minuter.

Mixa hallonen och tillsätt lite socker.

Skopa upp Parfaiten med en msk eller en glass-skopa så de blir äggformade och lägg 2 st/tallrik, lägg såsen runt om. Kan även dekorera med citronmelissblad.
Visningar:
2355
Sparat:
23

LIKNANDE RECEPT

Parfait recept
Toblerone parfa..
av Klingan
över 2 månader
Pannacotta med ..
över 2 månader
Choklad & Vanil
av LEDIVO
över 2 månader
Parfait tårta..
av Disen
över 2 månader
Parfait med tre
av burbot
över 2 månader
Kladdkaka på ma
över 2 månader