Avokado o svampquesadilla

Avokado o svampquesadilla

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Avokado o svampquesadilla

Ingredienser

4 tortillabröd chili och jalapeno mediumsize
10-20 champinjoner
2 avocado
1 rödlök
2 klyftor vitlök skivad och rostad i torr stekpanna
4 msk mjukost lätt ( 4 %)
Olja till stekning
1 kålrabbi
1 liten ask ruccolasallad
1 liten ask smörgåskrasse
½ citron finrivet skal och saft
½ tsk honung
1 msk olivolja
Salt
Svartpeppar

Gör så här

Skär kålrabbin i stavar och lägg i kallt vatten. Blanda citronsaft skal honung olivolja salt och peppar till citronetten. Skiva champinjonerna och rödlöken dela avocadon och skär köttet i tärningar.

Stek champinjonerna i lite olja tills de blivit gyllenbruna. Bred milko lättost på ett tortillabröd lägg därefter på champinjoner avocado vitlök och rödlök. Placera ett tortillabröd på toppen och pressa försiktigt ihop.

Stek i torr teflonpanna cirka 1-2 minuter på varje sida. Skala och skär kålrabbin i strimlor och blanda med ruccolan dressa med citronetten och klipp krasse över. Skär upp quesadillan i tårtbitar.
Visningar:
1586
Sparat:
38

LIKNANDE RECEPT

Avokado och sva
av Queenie
över 2 månader