Avokado och svampquesadilla

Det går utmärkt att servera quesadilla som en förrätt tillsammans med ruccolasallad cocktailtomater kryddgrönt och en limeklyfta.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 tortillabröd chili och jalapeno medium size
15-20 champinjoner
2 avokado
1 rödlök
2 klyftor vitlök skivad och rostad i torr stekpanna
4 msk mjukost lätt (4%)
Olja till stekning
1 kålrabbi
1 liten ask ruccolasallad
1 liten ask smörgåskrasse
½ citron finrivet skal och saft
½ tsk honung
1 msk olivolja
Salt
Svartpeppar

Gör så här

Skär kålrabbin i stavar och lägg i kallt vatten. Blanda citronsaft skal honung olivolja salt och peppar till citronetten.

Skiva champinjonerna och rödlöken, dela avokadon och skär köttet i tärningar. Stek champinjonerna i lite olja tills de blivit gyllenbruna. Bred Milko lättost på ett tortillabröd lägg därefter på champinjoner avokado vitlök och rödlök.

Placera ett tortillabröd på toppen och pressa försiktigt ihop. Stek i torr teflonpanna cirka 1-2 minuter på varje sida. Skala och skär kålrabbin i strimlor och blanda med ruccolan, pressa ned citronetten och klipp krasse över. Skär upp quesadillan i tårtbitar.
Visningar:
870
Sparat:
3

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.