Avokadochokladkaka

En kladdig, underbar chokladkaka med avokado istället för smör.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2-4
Avokadochokladkaka

Ingredienser

½ avokado
1 äggvita
2 färska dadlar
2 msk riven kokos
2 msk hasselnötsmjöl
1 msk kakao
1 ½ msk stevia strö
1 krm vaniljpulver
10 g hackad choklad (jag använder ljus)
1 msk pistagenötter (hela eller hackade)

Gör så här

Mosa en halv avokado tillsammans med dadlarna. Blanda i äggvitan och de resterande ingredienserna. Smöra och bröa en liten 12-centimeters spingform med riven kokos och häll i smeten. Grädda mitt i ugnen i 175 grader under ca 10-12 minuter tills du fått önskad konsistens (jag gillar den kladdig).

http://bakasockerfritt.blogg.se/
Visningar:
3569
Sparat:
65

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.