Bärkompot med kanelcréme

Nyttig med god efterrätt

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Ca 1 liter blandade bär, t ex hallon, björnbär, vinbär, krusbär, körsbär
2 citrongräs (eller rivet skal av 1/2 citron)
1 dl vatten
½ dl farinsocker
½ dl citronmelissblad

Kanelcrème:
250 g Kesella
½ dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 tsk malen kanel

Gör så här

Skiva citrongräset tunt på längden. Koka citrongräs och farinsocker i vattnet några minuter. Lägg i bären och citronmeliss och låt det kallna. Smaksätt Kesella med florsocker, vaniljsocker och kanel. Servera kompotten med kanelcrème.
Visningar:
1441
Sparat:
18

LIKNANDE RECEPT

Very cherry cho
över 2 månader
Djupfryst crème..
över 2 månader
Vit chokladmous
över 2 månader
Mandelkaka med
över 2 månader
Chokladmousseru
av Fin
över 2 månader
Honungs- och sa..
över 2 månader