Bärpannkaka

Bärpannkaka.

Betyg (0 röster)
Antal personer
6-8
Bärpannkaka

Ingredienser

600 g bär
1 ½ dl vetemjöl
dl socker
4 lättvispade ägg
2 dl mjölk
25 g Carlshamn Hushållsmargarin, smält
Florsocker

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smöra en grund pajform, ca 23 cm i diameter. Bred ut bären på botten av formen. Om du använder frysta bär tina dem och låt dem rinna av ordentligt.

Blanda mjöl och socker i en bunke och gör en grop i mitten. Blanda ägg, mjölk och margarin och häll i lite i taget i mjölblandningen. Vispa ordentligt så att det inte blir några klumpar.

Häll smeten över bären och grädda i 35–40 minuter. När pannkakan svalnat lite pudrar du över florsocker och serverar med en gång.
Visningar:
1605
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE SÖKNINGAR