Baconris carbonara

Gott

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Baconris carbonara

Ingredienser

2 förp tärnat bacon naturell ā 140 g
3 dl ris
2 dl Kelda ostsås
2 msk persilja hackad
2 tsk grovmalen svartpeppar

Tomatsallad:
2 tomater
1 liten rödlök
2 tsk rödvinsvinäger

Till servering:
4 äggulor

Gör så här

Koka riset enligt förpackningsanvisning.

Skiva tomater och rödlök tunt och blanda med vinäger. Salta och peppra.

Fräs bacontärningar i en stekpanna och vänd ner dem tillsammans med ostsås och persilja i riset.

Fördela carbonaran i djupa tallrikar. Lägg en äggula på toppen och mal över rikligt med svartpeppar. Servera med tomatsalladen.
Visningar:
2194
Sparat:
21

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.