Bakad potatis med tonfiskeröra

Gott, smalt och enkelt att göra

Betyg (3 röster)
Antal personer
4 st
Bakad potatis med tonfiskeröra

Ingredienser

1 kg potatis
300 g tonfisk i vatten ( 1 burk = 150 g)
100 gram röd lök
2 msk kapris
1 dl smörgåsgurka
2 msk senap
2 dl gräddfil
2 msk majonnäs
salt
peppar

Gör så här

Tvätta potatisen och skär kryss med en kniv. Baka i 225 grader ca 1 timma. Tryck från sidorna så att potatisen öppnar sig.

Röran: häll av vattnet på tonfisken. Hacka lök, kapris och gurka och blanda det med tonfisk, senap, gräddfil, majonnäs, salt och peppar. Servera röran till den varma potatisen
Visningar:
4433
Sparat:
114

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.