Bambuskottsgryta

Min mamma gjorde den till mej när jag var liten

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

1 burk bambuskott
ca 500 g konserverad svamp
1 liten gul lök
soja
salt
svartpeppar
3 dl vispgrädde
500 g fläskfilee eller grytbitar av något slag

Gör så här

Bryn köttet och lägg upp på ett fat.
Hacka gul lök och bryn ihop med svamp.
Ta kött,lök,svamp och bambuskott och lägg i en stekgryta,häll på lite vatten och småputtra i ca 20 min.
Häll i vispgrädde,soja och krydda med salt och svartpeppar.
Om man tycker att såsen blir för tunn kan man ta lite maizena
brun.
Låt puttra i ca 20 min.
Servera med ris och färska grönsaker.
Visningar:
1003
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.