Bami Goreng

Ruskigt gott,fettsnålt och bra barnmat.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

250 g kyckling
250 g äggnudlar
1,5cl olja
0,5 st purjolök(ar)
250g frysta grönsaker
4 st ägg
efter smak sambal oelek
efter smak indonesisk söt soja

Gör så här

1.Förbered nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skär köttet i små tärningar, skiva purjolöken och skär grönsakerna i små bitar. 2. Hetta upp oljan och bryn köttet. Tillsätt purjolöken och grönsakerna och fräs någon minut. Tillsätt Sambal Oelek och Ketjap Manus (söt indonesisk soja). Rör under ca 3 minuter. Tillsätt nudlarna och rör om. 3. Stek äggen separat. Tips! Blanda 50g räkor och lite finhackad selleriblad med purjolöken.
Visningar:
2941
Sparat:
30

LIKNANDE RECEPT

Nasi Goreng
över 2 månader
Nasi goreng
över 2 månader
Nasi Goreng med
över 2 månader
Nasi goreng med
över 2 månader
Nasi goreng - e
av Taolin
över 2 månader
Nasi goreng
av Queenie
över 2 månader