Banan och kokospaj

Garneringskokosen kan blandas med riven choklad med smak.

Betyg (1 röst)
Antal personer
10-12 bita
Banan och kokospaj

Ingredienser

2,5 dl vetemjöl
2 msk socker
100 g margarin eller smör
1 äggula
ev . 1 msk vatten

Fyllning:
3 dl marsánkräm
1 dl vispgrädde
1 dl kokosflingor
4 - 5 bananer

Garnering:
1 - 2 dl kokoaflingor

Gör så här

Blanda ingredienserna för pajdegen. Låt vila i kyl ca 30 min.

Platta ut degen i pajform

Grädda skalet i ugn 200C. ca 15 min längst ner. Flytta sedan upp ett hack och grädda ytterligare 1o min.

Koka marsánkrämen enligt anvisningar på förpackningen. Låt svalna.

Vispa grädden tjock. Blanda ner marsánkrämen och kokosen i grädden.

Skala och skiva bananerna. Fördela i det kalla skalet. Häll gräddblandningen över.

Rosta garneringskokosen i torr panna någon minut. Fördela över pajen.
Visningar:
4563
Sparat:
166

LIKNANDE RECEPT

Choklad- & koko
över 2 månader
Lenas KokospaJ
över 2 månader
Bananåkokospaj
av MrsC
över 2 månader
Lime-och kokosp
över 2 månader
Kokospaj med ch..
av mmhmm
över 2 månader
Bananåkokospaj
av milou74
över 2 månader