Banankaka med krossad choklad

God mjuk kaka

Betyg (1 röst)
Antal personer
1 kaka

Ingredienser

Smör till form
ströbröd till form
100 g smör eller margarin (flytande går bra)
3 dl socker
2 ägg
5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1/2 tsk ingefära
2 tsk kanel
2 bananer
1/2 dl starkt kallt kaffe
100 g krossad choklad

Gör så här

Smörj och bröa en hålform på ca 1,5 liter.
Vispa smör och socker poröst.
Tillsätt ett ägg i taget.
Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, ingefära och kanel och rör i smeten.
Mosa bananerna och tillsätt dem, kaffet och chokladkrosset i smeten.
Fördela i formen och grädda i nedre delen av ugnen 175 grader ca 50-60 minuter.
Visningar:
2372
Sparat:
46

LIKNANDE RECEPT

Banankaka recept
Banankaka
över 2 månader
Banankaka
över 2 månader
Banankaka med t..
över 2 månader
Rabarber- och b
av cecland
över 2 månader
Banankaka
av jenny.s
över 2 månader