Barn tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 364 träffar
Smörgåstårta – på mitt sätt

Så enkel men så god. Ett recept som jag har haft i mina ägor de senaste 30 åren. Serveras alltid på midsommarkvällen, födelsedagar eller när man blir så där jätte sugen. Receptet är baserat på en tår..


Jordgubbstårta

Jordgubbstårta med vitchokladmousse. Vitchoklad och jordgubbar är en perfekt blandning av smaker. En jättegod tårta helt enkelt! (Vill du att man ska känna vitchokladsmaken mer så kan du ha på lite me..


Jordgubbstårta

Min mamma och jag gjorde en underbart god jordgubbstårta i sommras. Jag frågade var någonstans hon hittat recepten men hon sa att det var hemligt på skoj. Igår innan jag skulle sova började tänka på d..


Monsterbollar

Här kommer bollsläcktets värstingar..... Inför Halloween eller barnkalas. 7 jättebollar eller ca 10 något mindre. Mina barn gillar inte lakritsströssel så det blev choklad istället, annars är de h..Jordgubbstårta

En riktigt fin hembakad sommartårta är något att stoltsera med på saft- och kaffekalaset. Med en hembakad tårtbotten når man också upp i en högre smakdivision än de färdigköpta. Tårtbottnar, eller..

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept