Barnens kalaskorv

Smal grillkorv och en läcker fyllning inbakad i knaprig smördeg blir barnens favorit och ett spännande inslag på nästa kalas.

Betyg (0 röster)
Antal personer
10 st

Ingredienser

5 skinnfria, smala korvar
325 g färdig, djupfryst pajdeg
1 tsk osötad senap/korv
1 tsk ketchup/korv
1 msk gurkmix/korv
1 msk pizzasallad (valfritt)/korv
Svartpeppar

Gör så här

Värm ugnen till 200 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt.

Tina degen och kavla ut den på en lätt mjölad arbetsbänk till en platta som är 35x15 cm. Skär ut 5 mindre bitar med en vass kniv.

Bred omväxlande senap, ketchup, gurkmix och ev pizzasallad på plattorna. Krydda ev med svartpeppar.

Lägg en grillkorv mitt på fyllningen på varje platta och vik ihop degen runt korven. Nyp samman skarvarna och ändarna på degen.

Lägg korvarna med skarven nedåt på plåten. Grädda 15-20 minuter eller tills degen är gyllenbrun. Dela varje korv i fyra bitar och lägg på ett serveringsfat. Servera genast.
Visningar:
1932
Sparat:
24

LIKNANDE RECEPT

Kalaskorv
över 2 månader