BBQ-sås på vin

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 msk smör
1 liten finhackad gul lök
1 hackad vitlöksklyfta
1 msk vetemjöl
2 msk farinsocker
1 dl rödvin
2 dl tomatketchup
2 msk worchestersås
2 1/2 dl vatten
1 msk koncentrerad kalvfond

Gör så här

Fräs lök och vitlök utan att de tar färg. Pudra över mjöl, farinsocker och rör om. Häll på rödvin, ketchup, worchestersås, vatten och fond. Låt sjuda i 15 min och sila sedan genom en finsmaskig sil till en len och slät sås.
Visningar:
1197
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Pulled pork på ..
över 2 månader
Pulled pork
av MrsC
över 2 månader
Pulled chicken
av Fetgnu
över 2 månader
Bästa BBQ-såsen..
över 2 månader
Fantastisk kött
av dieterk
över 2 månader
Grillad fläskfi
över 2 månader