Bearnese, Fisk och Ris

En god lätt mat att göra. =)

Betyg (0 röster)
Antal personer
ca.4

Ingredienser

Fisk ( i princip vilken som helst men tycker bäst om lax ev. torsk)
1 burk Majskolvar
4-5 st Tomater
Bearnese sås så att d täcker formen, fisken.

Gör så här

Börja med att steka fisken.
Lägg fisken i en ugnsäker form.
Skär upp tomaterna i skivor lägg sedan det på fisken i formen. Lägg även majskolvarna på fisken runt om i formen.
Häll sedan över bearnese såsen, sedan in i ugnen i ca.10-15 min på ca.150 grader.

Koka sedan ris till.

Smaklig måltid!
Visningar:
3185
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Ädelostfyllda H
över 2 månader
Kyckling gratän
över 2 månader
Mitas planka
över 2 månader