beer banger

perfekta som förrätt, men funkar utmärkt med sallad och en pilsner om det kommer oväntade gäster

Betyg (18 röster)
Antal personer
2-3
beer banger

Ingredienser

1 pkt smördegsplattor
1-2 brk, Cantadou – äkta fransk färskost(vitlök) funkar säkert med andra smaker
2-3 hg rökt skinka
1 ägg

Gör så här

Dela smördegs plattorna ipå mitten i ca 10*10cm och kavla ut dem lite
smält osten i en kastrull
skiva ner skinkan i sm stavar, och lägg den i den smälta osten
klicka på en stor klick på varje smördegs platta ( mitten)
vik över smördegen till snygga trekanter och använd en gaffel på sidorna för att försluta dom
sen kan man pensla dem med ägg om man vill
sätt dem i ugnen på ca 175 grader tills de fått fin färg
servera med en sallad och kall öl
Visningar:
11572
Sparat:
1027

LIKNANDE RECEPT

Älggryta med ch
av Kicki8
över 2 månader
Beer Can Chicke
av saxa
över 2 månader
Grillad melon m
över 2 månader
Harvey Wallbang
över 2 månader
Beer can burger..
över 2 månader
Mias dansande k..
över 2 månader