Bettans rislåda

Gott och enkelt att förbereda.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 benfria kottletter typ fläskhare.
1 msk margarin
2 gula lökar
Salt
Vitpeppar
2 dl långkornigt ris (ris för 4 port)
5 dl Köttbuljong gjord av tärning.
1 - 2 msk tomatketchup

Gör så här

Stek kotletterna såj de får fin färg.Hacka löken och stek dom också.
Lägg kotletterna och löken i en smord eldfast form.
Vispa ur pannan med vatten och buljongtärning,krydda.
Häll riset över kotletterna slå över buljongen och
ketchup.
Sätt in i ugnen 45-60 min 225 gr.varm ugn
Visningar:
2002
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Rislåda recept
Rislåda med kas..
av Lilloo
över 2 månader
Mikaelas rislåd
av gumi75
över 2 månader
Kassler- och ri
av mamma06
över 2 månader
Maries kassler
över 2 månader
Kålrislåda
över 2 månader
Påsens rislåda
över 2 månader