Betty-Ann´s Hembakta bröd med hallonost och skinka

Bröd med hallonost och skinka

Betyg (0 röster)
Antal personer
12 st

Ingredienser

2 Dl Havregryn
5 Dl Siktat dinkelmjöl
1 Dl Linfrön
1 Dl Russin
1 Dl Grovt hackade hasselnötter
2 Tsk Bikarbonat
2 Nypor Havssalt
4 Dl Naturell yoghurt
1 River Äpple
3 Msk Honung

Hallonost:
1 Paket Färskost typ cream cheese, keso eller philadelphia (ca 200 g)
1 Dl Hallon

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
2. Rör ner yoghurt, rivet äpple, honung och blanda ordentligt.
3. Lägg ett bakplåtspapper i en brödform och häll ner smeten.
4. Grädda brödet längst ner i ugnen, ca i timme och 20 minuter.
5. Kontrollera brödet med sticka.
Betty-Ann´s Hallonost
1 PAKET FäRSKOST TYP CREAM CHEESE, KESO ELLER PHILADELPHIA (CA 200 G)
1 DL HALLON
1. Blanda ost och hallon i en skål.
2. Bred på hallonosten på en skiva bred och lägg på en skiva lufttorkad skinka
Visningar:
2472
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Bröd recept
Bröd i långpann..
av FlyMe
över 2 månader
Grillbröd med h..
av pihal
över 2 månader
Dumlekladdkaka
över 2 månader
Köttfärslimpa m
av LEDIVO
över 2 månader
Piroger med köt
av jimboz
över 2 månader
Underbart smarr
över 2 månader