BICOLORI ( kaffe och chokladkakor )

Ganska ovanliga men goda

Betyg (0 röster)
Antal personer
1-50

Ingredienser

250 g smör
270 g mjöl
270 g maizena
135 g florsocker
1 tsk snabbkaffe
2 tsk varmt vatten
2 msk kakao

Gör så här

Vispa smör och florsocker till ett vitt skum. Blanda mjöl och maizena och sikta ner i smeten.
Dela kakdegen i två delar och lägg i varsin bunke.
Blanda snabbkaffet med vattnet och blanda ner i en utav degarna.
I andra degen blandas kakaon ner.
Lägg kaffekaksdegen i en sprits med stjärnformad tyll. Spritsa ut småkakor på en bakpappersklädd plåt.
Fyll sedan spritsen med chokladdegen och spritsa ut små-kakor snett ovanpå kaffekakorna så att de blir tvåfärgade.

Grädda i 180 grader i 15min.
Visningar:
1632
Sparat:
27

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.