Biff med bambuskott

Biff med bambuskott

Betyg (10 röster)
Antal personer
4 st
Biff med bambuskott

Ingredienser

400 g mör biff
3 msk imperial soy
2 burkar bambuskott
1-2 klyftor vitlök, finhackade
1 purjolök
4 msk hoi sin sauce
Salt
Peppar
Vegetabilisk olja, att steka i

Gör så här

Strimla biffen fint, 5 mm tjocka strimlor, marinera i mrs cheng’s imperial soy minst 10 minuter.

Skölj bambuskott och purjolöken i kallt vatten. Skär purjolöken i 1 cm breda bitar, låt bambuskotten rinna av. Hacka vitlöken.

Hetta upp en wok/stekpanna tills det ryker, tillsätt 2 msk olja. Fräs vitlöken lite, tillsätt köttet under ständig omrörning och woka tills det ändrar färg ca 1 minut. Tag upp. Tillsätt ytterligare lite olja och fräs grönsakerna 1-2 minuter, häll tillbaka köttet och tillsätt hoi sin sauce.

Servera genast till nykokt jasminris eller nudlar.
Visningar:
25012
Sparat:
348

LIKNANDE RECEPT

Broccoligratäng
av anenik
över 2 månader
Köttfärsbiffar
över 2 månader
Smörgåstårta – ..
av lennali
över 2 månader
Kinagryta fläsk
över 2 månader
Ost- och baconf
över 2 månader
Supergod smörgå..
över 2 månader