Biff med brysselkål och bönor

En maträtt som går att ändra i oändlighet. lätt till vardags och snabblagad.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st
Biff med brysselkål och bönor

Ingredienser

200 g grytbitar av biff
Ca 150g gröna bönor
Ca 100 g brysselkål
1dl rödvin
¼ dels burk böngroddar
1 msk maizena, brun
0,5 msk olja
1 tsk sesam olja
1 tsk risvins vinäger
2 msk soja
Peppar
salt

Gör så här

Strimla biffen och stek i oljan. Halvera brysselkålen och långa bönor. Lägg i kålen, bönorna och groddarna och bryn lätt. Rör ner resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller bulgur.

Tips: Denna rätt ät säkert god att hälla i andra grönsaker så som champinjoner, broccoli, lök mm.
Visningar:
2161
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Broccoligratäng
av anenik
över 2 månader
Köttfärsbiffar
över 2 månader
Smörgåstårta – ..
av lennali
över 2 månader
Kinagryta fläsk
över 2 månader
Vegetarisk lasa
av TessaA
över 2 månader