Biff Rydberg

Husmanskost!!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Biff Rydberg

Ingredienser

600 g oxfilé
6 medelstora potatisar
3 rödlökar
Smör och rapsolja till stekning
Ca 3 msk HP-sås
Salt
Vitpeppar
Saften av 1 citron

Gör så här

Skär kött och potatis i stora tärningar.
Hacka rödlöken.

Stek kött, potatis och rödlök var för sig i några matskedar smör och rapsolja.
Krydda med HP-sås, salt och pappar samt lite pressad citron.

Lägg upp kött, potatis och rödlök separat.
Servera gärna med en äggula i ett halvt skal på toppen.
Visningar:
17215
Sparat:
90

LIKNANDE RECEPT

Broccoligratäng
av anenik
över 2 månader
Köttfärsbiffar
över 2 månader
Smörgåstårta – ..
av lennali
över 2 månader
Kinagryta fläsk
över 2 månader
Ost- och baconf
över 2 månader
Supergod smörgå..
över 2 månader