Biff Rydberg med senapssås

Toppengott...

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600-700 g fläskfilé eller oxfilé
700 g potatis
2 gula lökar
Smör till stekning
Salt
Peppar

Senapssås:
2 dl creme fraiche
2 tsk fransk ljus senap
2 tsk svensk grov senap

Gör så här

Putsa köttet, ta bort överflödigt fett och hinnor. Skala potatisen och löken. Skär köttet, potatisen och löken i jämnstora tärningar ca: 1x1 cm.

Hetta upp lite smör i en stekpanna. Stek allting var för sig tills det har fått fin färg runt om, och krydda sedan med salt och peppar. Fördela köttet och potatisen i grupper på portionstallrikar efterhand.

Rör samman alla ingredienserna till såsen.
Servera den som tillbehör.
Visningar:
7492
Sparat:
79

LIKNANDE RECEPT

Senapssås recept
Fläskfilé i ost..
av Amika
över 2 månader
Grillad Lax med..
över 2 månader
Kasslergryta me
över 2 månader
Fläskfilé i ost
av majamia
över 2 månader
Fiskfilé i gräs
av Gunn57
över 2 månader
Torskrygg med r..
av tina62
över 2 månader