Biffar på Harfärs

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 hare
1 gul lök
1 hg. bacon
mjölk
salt
svartpeppar
vitpeppar
2 ägg
1 dl. ströbröd
2 dl. grädde
soja
2 msk. vetemjöl
1 köttbuljongtärning

Gör så här

Slå mjölk över ströbrödet och låt svälla. Under tiden skär loss köttet från benen på haren och mal kött, lök och bacon.
Blanda ner kryddor och ägg i smeten, pluss det svällda ströbrödet, späd med mera mjölk vid behov.
Forma smeten till biffar och bryn i stekpannan. Lägg över biffarna i en gryta och vispa ur pannan med lite vatten, och häll skyn över biffarna tillsätt buljongtärningen, grädden och sojan och låt puttra i tio minuter. Red av med vetemjölet.
Visningar:
1892
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.