Blå fisk

God fisk med en blå sås.

Betyg (3 röster)
Antal personer
2-3

Ingredienser

500 g spättafilé
Salt
Peppar
4,5 dl grädde
1 tub baconost
1 burk svart stenbitsrom

Gör så här

Stek filéerna, salta och peppra. Lägg fisken i en ugnsfast form.

Blanda grädde och baconost, häll över fisken.

Lägg romen överst och grädda i 15-20 min 225 grader. Servera med kokt potatis och tomat.
Visningar:
2278
Sparat:
33

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader