Blodpudding

Bra att frysa ner och ha som snabbmat eller ta med sig vid behov.
Smalmat - ej att förväxla med svensk blodpudding i affärerna.

Betyg (0 röster)
Antal personer
c:a 8

Ingredienser

1 lit Blod
5 dl Mjölk
2 tsk salt
3 msk sirap
6 dl grov rågmjöl
50 gr jäst (alt 1 tsk torrjäst)
1 tsk Malen kryddpeppar
6 dl riven ost ( alt. späck)

Gör så här

Tillagas i mitten av ugnen 200 grd C i form. Fyll en långpanna med kall vatten i botten på ugnen.
OBS ! Börja tillagningen med kall ugn.
Visningar:
3069
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Blodpudding recept
Vitaminbomb blo..
av Gourmet
över 2 månader
Bloody Orange H
över 2 månader
Boudin Noir
över 2 månader
Blodpudding
av gerdann
över 2 månader
Hemmagjord blod
av lillawe
över 2 månader
Blodpudding med
över 2 månader